Nieuws ……

Voorjaar 2023

Oefening voor al onze leden, tezamen met de vrijwillige brandweer Steenbergen een fantastische oefening gehouden met medewerking van Zwembad “De Meermin”.

Het scenario was: een elektrische auto met 2 dames die onder invloed van lachgas zijn ingereden op een groep mensen.

 

Najaar 2022

 

We hebben een fantastische 75 jarig jubileum mogen vieren met een grote club leden en partners.

Onder de muzikale leiding van DJ Owen hebben we heerlijk, gekletst, gegeten, diverse rondjes bingo gespeeld.

 

 

Voorjaar 2022

 

Op 28 februari gaat er weer een AED cursus van start. Er kunnen nog een paar deelnemers aan de groep worden toegevoegd. We starten om 19:00 uur in de Vaert in de Welberg.

Kom jij ook………

 

De corona maatregelen zwakken af en onze vereniging word overspoeld door aanvragen om assistentie te verlenen bij de diverse evenementen in de gemeente Steenbergen en daar buiten. Natuurlijk gaan de evenementen binnen onze gemeente grenzen altijd voor.

De 1e aanmeldingen voor de EHBO cursus lopen ook al binnen bij de ledenadministratie, daar moeten nog deelnemers bij om hem door kunnen laten gaan.

 

 

 

Najaar 2021

We zitten inmiddels in September 2021, de 1e AED cursus heeft plaatsgevonden en de cursus EHBO is vorige week van start gegaan. Ook hebben onze leden reeds assistentie verleend bij De Kleine Tour de laatste week van de zomer vakantie. Op het moment wanneer wij dit melden.. zijn er diverse ploegen die EHBO assistentie verlenen bij Tractor Pulling in Halsteren.

 

 

Voorjaar 2021

 

Sinds half maart assisteren onze EHBO’ers bij de prikstraat van de GGD in Bergen op Zoom.

Onze leden hebben daar 1 taak en dat is de geprikte patiënten opvangen in de wachtruimte en ze in de gaten houden of er geen slechte omstandigheden bij de patiënten ontstaan.

Het merendeel loop je langs de patiënten maakt her en der een praatje en je let ondertussen op.

Hygiëne staat hoog in het vaandel dus je maakt ook een paar keer per shift de stoelen schoon waar de patiënten op zitten.

Onder een foto van de wachtruimte van de teststraat bij de GGD in Bergen op Zoom